Design

Vaktmester på Gran Canaria

Norske vaktmestertjenester, slik du er vant med fra Norge

Vi tilbyr alle typer vaktmestertjenester på Gran Canaria

Trenger du en vaktmester på Gran Canaria? MJ Salg og Service tilbyr komplette vaktmestertjenester, slik du er vant med fra Norge. Hos oss får du én person å forholde deg til, enten du har behov for hjelp med reparasjoner, montering, vedlikehold, rengjøring eller hagearbeid. I tillegg har vi et stort nettverk av pålitelige samarbeidspartnere innen en rekke fagfelt. Som kunde hos oss, slipper du å forholde deg til flere firmaer og et fremmed språk, ettersom vi tar oss av kontakten, slik at dine problemer blir løst raskt og ordentlig.

Vi legger stor stolthet i arbeidet vi gjør – fordi vi vet at trygghet og forutsigbarhet er viktig, også på Gran Canaria.

På Gran Canaria er det mange nordmenn i vinterhalvåret. Samtidig står boligene ofte tomme og uten tilsyn på sommeren. Om nødvendig vedlikehold blir utsatt, slik som rengjøring av basseng, balkong og uteområder, blir det fort utrivelig når høsten kommer. Hvem vil vel ankomme en nedstøvet bolig med møkkete bassengvann?

Som vaktmester på Gran Canaria tar vi oss av dette vedlikeholdet for deg, slik at du kan føle deg trygg mens du er borte fra boligen din.

Også når du er i boligen din kan det bli behov for praktisk hjelp, enten du trenger reparasjoner, vedlikehold, montering, hagearbeid eller hjelp med andre, praktiske gjøremål. Vi tilpasser vår tjeneste som vaktmester på Gran Canaria etter dine behov, så ta gjerne kontakt hvis du har noe som skal løses! 

Her er noe av det vi tilbyr

Som vaktmester på Gran Canaria, utfører vi en rekke tjenester for mange fornøyde kunder. Dette er noen av tjenestene vi tilbyr. 

For borettslag og sameier

For borettslag og sameier på Gran Canaria, tilbyr vi komplette vedlikeholds og vaktmestertjenester. En stor fordel for sameier som velger oss, er at alle tjenester samles på et sted. Vi formidler kontakt med nødvendige fagpersoner, men tar oss også av vedlikehold, renhold og reparasjoner når det er nødvendig. Vi kan også fungere som kontaktperson for eiere og leietakere, slik at de alltid har tryggheten vi tilbyr i bakhånd når det trengs. Å ha en norsk vaktmester i tjeneste kan øke verdien og trivselen for de som bor der betraktelig. 

Her er noen av vaktmestertjenestene vi tilbyr for sameier og borettslag på Gran Canaria:

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Vi utfører

Norsk kvalitet – spanske priser

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av spanske leverandører og firmaer. Derfor samarbeider vi med nøye utvalgte entreprenører og fagfolk, slik at jobben blir gjort riktig. Samtidig får du en norsk kontaktperson å forholde deg til, som kjenner hver enkelt leverandør godt. Unngå å bli sittende med skjegget i postkassa, ved å velge en norsk vaktmester på Gran Canaria. Vårt mål er ganske enkelt at vi skal være din totalleverandør for alt som har med bolig å gjøre på Gran Canaria.