Design

Komplette boligtjenester

Utleieforvaltning som skaper trygghet for deg som leier ut på Gran Canaria.

Vi ordner alt når du skal leie ut din feriebolig

Som utleier vet du sikkert at det er mye som skal ordnes i forbindelse med både ankomst og hjemreise for dine gjester. Det er også flere juridiske utfordringer vi kan bistå med, slik som registrering av VV-lisens og kontrakter. 

Nøklene skal utleveres, kontrakter ordnes, gjestene skal orienteres og under oppholdet trenger de gjerne en kontaktperson hvis noe skjer.

Når gjestene skal hjem må boligen rengjøres, forefallende vedlikehold utføres og alt må gjøres klart til neste gjest.

I perioder kan boligen også stå tom, som medfører behov for sikring og tilsyn. 

Hos MJ Salg og Service tar vi oss av alt dette. 

Med utleieforvaltning fra oss kan du leie ut boligen din helt bekymringsfritt. 

Med vår omfattende kunnskap om utleiemarkedet på Gran Canaria, ordner vi hele denne prosessen for deg, inkludert markedsføring og boligformidling. 

Som kunde hos oss kan du ganske enkelt lene deg tilbake og se at pengene kommer på konto. 

 

Utleieforvaltning på Gran Canaria

Dette er noen av tjenestene vi tilbyr deg som skal leie ut ferieboligen på Gran Canaria. 

For borettslag og sameier

For borettslag og sameier på Gran Canaria, tilbyr vi komplette vedlikeholds og vaktmestertjenester. En stor fordel for sameier som velger oss, er at alle tjenester samles på et sted. Vi formidler kontakt med nødvendige fagpersoner, men tar oss også av vedlikehold, renhold og reparasjoner når det er nødvendig. Vi kan også fungere som kontaktperson for eiere og leietakere, slik at de alltid har tryggheten vi tilbyr i bakhånd når det trengs. Å ha en norsk vaktmester i tjeneste kan øke verdien og trivselen for de som bor der betraktelig. 

Her er noen av vaktmestertjenestene vi tilbyr for sameier og borettslag på Gran Canaria:

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Vi utfører

Norsk kvalitet – spanske priser

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av spanske leverandører og firmaer. Derfor samarbeider vi med nøye utvalgte entreprenører og fagfolk, slik at jobben blir gjort riktig. Samtidig får du en norsk kontaktperson å forholde deg til, som kjenner hver enkelt leverandør godt. Unngå å bli sittende med skjegget i postkassa, ved å velge en norsk vaktmester på Gran Canaria. Vårt mål er ganske enkelt at vi skal være din totalleverandør for alt som har med bolig å gjøre på Gran Canaria.